MESEČNIK .pdf
Sobota, 22. oktober 2022 ob 20:00, Kulturni dom Izola
BOŠTJAN VELKAVRH & BV ELECTRIC ORCHESTRA Z GOSTI – JESENSKA ROCK AND ROLL PRAVLJICA V IZOLI / Koncert
Najljubši obalni “forešt”, nepoboljšljivi romantik, pesnik asfalta in ambasador dobre volje Boštjan Velkavrh, vam tokrat v sodelovanju z Centrom za kulturo šport in prireditve Izola in Kulturnim domom Izola pripravlja prav poseben koncert, ki se bo zgodill v soboto 22.10. ob 20:00 parku Pietro Coppo v Izoli. Koncert je poimenoval “jesenska rock and roll pravljica”. Razlogov za to je več… Velkavrh namreč ni novinec na glasbeni sceni, čeprav jih ima komaj 45, pa prav to jesen obeležuje 30 letnico od svojega prvega javnega nastopa, ter vsa leta s krajšimi presledki, deluje v različnih glasbenih skupinah, kot tekstopisec, avtor, pevec in frontman, prav tako, pa mineva to jesen tri leta od izida njegovega prvega samostojnega albuma z naslovom Potovanje. K slednjemu je v preteklem času dodal še nekaj singlov, tik pred izidom novega albuma pa napoveduje, prav teh dneh tudi izid nove pesmi. Ni pa samo glasba tista kar je pri Velkavrhu novega, ima namreč ekipo izvrstnih ljudi in odličnih profesionalnih glasbenikov, s katerimi sedaj nastopa pod imenom BOŠTJAN VELKAVRH & BV ELECTRIC ORCHESTRA. Fantje in Boštjan vam obljubljajo nekaj, česar pri Velkavrhu do sedaj morda niste bili navajeni….obljubljajo vam namreč nekaj novega, svežega, zdravega in prvinskega…obljubljajo vam namreč čisti rock, rock and roll, blues and soul, seveda udarno glasno in lepo.
Nič čudnega ni, da je Boštjan za ta koncert izbral prav Izolo, saj je za Mariborčana, ki že vrsto let živi in ustvarja na obali, v Žusterni v Kopru, a znano je dejstvo, da je prav Izola njegov “drugi dom”.
Torej dobimo se ko bo mošt že lepo vrel, ter bo vonj pečenega kostanja objemal Izolo odeto v “barve jeseni”, na prazniku rock and rolla, glasbe in ljubezni v soboto 22.10. 2022 ob 20:00 v parku Pietro Coppo v Izoli, na koncertu BOŠTJAN VELKAVRH & BV ELETRIC ORCHESTRA Z GOSTI. Zraven Boštjana in njegove ekipe profesionalnih glasbenikov, se bodo na odru zvrstili še gostje in Boštjanovi prijatelji. Udeležbo je že potrdil neumorni Drago Mislej – Mef in pa ena in edina diva Anja Hrastovšek, pridružila pa se bosta tudi gost in gostja presenečenja…. Več kot dovolj razlogov torej, da si rezervirate svoj čas za odličen večer, za glasbo ljubezen in spomine. Se vidimo in slišimo, na koncertu BOŠTJAN VELKAVRH & BV ELECTRIC ORCHESTRA Z GOSTI – JESENSKA ROCK AND ROLL PRAVLJICA V IZOLI v soboto 22. 10. ob 20:00 v Parku Pietro Coppo v Izoli. Vstop je prost! Lepo vabljeni. Hvala.
P.S. V primeru slabega vremena, bo koncert v kulturnem domu v Izoli.
BOŠTJAN VELKAVRH & BV ELECTRIC ORCHESTRA SO:
Gašper Oblak: – bobni, spremljevalni vokal
Tomaž Repinc – Tomzl: bas, spremljevalni vokal
Črtomir Potočnik: električna kitara, spremljevalni vokal,
Primož Trebec: klaviature, spremljevalni vokal
Boštjan Velkavrh: srce, motor, glavni vokal in še mnogo tega… 😉
gostja: Anja Hrastovšek – vokal, spremljevalni vokal

gost: Drago Mislej – Mef – kitara, vokal in še in še….

V primeru slabega vremena se selimo v dvorano Kulturnega doma.

Vstopnina: Vstop prost.

Vstopnice

 

GALERIJA ALGA Kristanov trg 1, 6310 Izola
e
galerija@center-izola.si
m +386 (0)51 394 133

Ponedeljek – petek:
od ponedeljka do petka: 10.00 – 12.00
ponedeljek, torek, četrtek in petek: 17.00 -19.00
sreda: 17.00 – 20.00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

 

Art kino ODEON Izola
Ulica prekomorskih brigad 4, 6310 Izola
e info@odeon.si
m +386 (0)51 396 283
Pol ure pred projekcijo
Julij, avgust: zaprto

KULTURNI DOM IZOLA
Ulica oktobrske revolucije 1, 6310 Izola
Prodaja vstopnic uro pred začetkom predstave

Prijavite se na E-obvestila in bodite tako na tekočem z dogajanjem.

Prijavi se zdaj

PRIJAVA NA E-OBVESTILA

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji prejemanja E-obvestil.

×

HVALA

Vaša prijava je bila uspešna.

×