MESEČNIK .pdf
Društvo
PLESNI KLUB ”TITTY DANCE” IZOLA

PROGRAMI ZA OTROKE
– bib mix
– cici mix
– splošna šola plesa – street mix show (hip hop, osnove različnih plesnih tehnik)
– boys mix (gym & dance)
– zabava v ritmu rock’n’roll-a

Gibalni razvoj je v predšolskem obdobju zelo pomemben, z gibanjem otrok: zaznava in odkriva svoje telo; preizkuša, kaj telo zmore; doživlja ponos ob razvijajočih se sposobnostih; gradi zaupanje vase; daje občutek ugodja, veselja in dobrega počutja; raziskuje, spoznava in dojema svet okrog sebe. Otrokom želimo ponuditi privlačen način plesne urice, da se spoznajo z novimi vsebinami. Omogočiti jim želimo veliko druženja, smeha in zabave, hkrati pa želimo, da izpolnijo svoje ustvarjalne sposobnosti skozi igro, najmlajše pa glasba hitro zaziba v plesni ritem. Igramo se z različnimi predmeti: žoge in baloni, premagujemo ovire, se lovimo, valjamo, skačemo, tečemo… Na tečaju boys mix, ki je namenjen pripravi otrok na plesno zvrst break dance pa je delavnica namenjena mlajšim dečkom. Na tečaju je ciljna naloga razvoj motoričnih sposobnosti in koordinacije preko igre, poligonov, otroških športnih iger v paru in v skupini, z glasbeno podlago.

PROGRAMI ZA OTROKE IN MLADINO
– hip hop
– break dance

Naš cilj je, da bi mladini ponudili ples kot zdrav in družaben način življenja. Poudarek temelji na sistematičnem izgrajevanju športnika-plesalca, bistvo je razvoj lastnih gibalnih sposobnosti in značilnosti ter kreativnosti in izraznosti. Izbiramo priljubljene pesmi domačih in tujih zvezdnikov ter z njimi spoznavamo široko paleto plesnih zvrsti. Poglobimo se posamezni plesni tehniki, odvisno od izbranega plesnega tečaja, mladino seznanimo s plesno etiko (bontonom), ob ritmu glasbe pa se učimo obvladati svoje telo. Hip hop ples, pa je v slovenskem prostoru pridobival vedno večjo veljavo, za kar so zaslužni izvrstni rezultati slovenskih tekmovalcev, pa tudi prireditve mednarodnega značaja. Zato smo se odločili, da bomo programe fantom in dekletom približali in le-te usmerili predvsem v dve plesni zvrsti uličnih plesov, in sicer hip hop in break dance, s privdihom house-a, techn-a, disco dance-a.

PROGRAMI ZA ODRASLE
– plesomania 25+

Da bi se vsaj v jesenskem in zimskem času lažje segreli in ohranjali plesno kondicijo, poleg tega pa širili plesno znanje in ustvarjalnost, smo se odločili ponuditi plesno rekreacijo za odrasle (različnih plesnih tehnik n apodlagi koreografij). Pri odraslih želimo predvsem spodbuditi željo po izboljšanju gibalnih sposobnosti in razvedrilu, saj si starejše generacije pri iskanju v vsakdanjem življenju vedno bolj prizadevajo odkriti načine in poti, ki bi omilile napetosti vsakdanjika, napore ob delu, stresno življenje, istočasno pa prinašale veselje ter omogočale prijazno druženje in sodelovanje v skupinah. Ples postaja vse pogosteje tudi priložnost za navezovanje poslovnih vezi, kultura gibanja pa je postala iskana vrlina, ki je za mnoge poslovne kroge deležna vedno večje pozornosti in bistvenega pomena.
Za vas smo pripravili dvakrat tedensko po 60 minutni plesni užitek. Sprostili se boste ob modernih latino, pop in hip hop ritmih in tako obnovili in/ali se naučili atraktivnih plesnih korakov.

< nazaj

PLESNI KLUB ”TITTY DANCE” IZOLA
Mladinska ulica 43
6311 Jagodje-Izola

Kontaktna oseba:
Mirna Veselinovič, predsednica

m +386 (0)31 579 214
e mirna.dance@gmail.com

Vstopnice

 

GALERIJA ALGA Kristanov trg 1, 6310 Izola
e
galerija@center-izola.si
m +386 (0)51 394 133

Ponedeljek – petek:
od ponedeljka do petka: 10.00 – 12.00
ponedeljek, torek, četrtek in petek: 17.00 -19.00
sreda: 17.00 – 20.00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

 

Art kino ODEON Izola
Ulica prekomorskih brigad 4, 6310 Izola
e info@odeon.si
m +386 (0)51 396 283
Pol ure pred projekcijo
Julij, avgust: zaprto

KULTURNI DOM IZOLA
Ulica oktobrske revolucije 1, 6310 Izola
Prodaja vstopnic uro pred začetkom predstave

Prijavite se na E-obvestila in bodite tako na tekočem z dogajanjem.

Prijavi se zdaj

PRIJAVA NA E-OBVESTILA

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji prejemanja E-obvestil.

×

HVALA

Vaša prijava je bila uspešna.

×