MESEČNIK .pdf
Sobota, 09. september 2023 ob 14.00, Art kino Odeon
Fenomen Bruna Gröninga // film / Film

V soboto, 9. septembra ob 14.0 uri bomo v Art kinu Odeon predvajali film Fenomen Bruna Gröninga. 

 

Bruno Gröning (1906–1959) je ljudem predaval o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti in na predavanjih je prihajalo do presenetljivih ozdravitev. Z uporabo njegovega učenja se, tako kot takrat, tudi danes dogajajo ozdravitve. Nekaj tisoč strokovnjakov vseh medicinskih poklicev (profesorji, zdravniki, zdravilci …), iz več kot 90 držav sveta, sodeluje v Medicinsko-znanstveni strokovni skupini (MWF) Kroga prijateljev Bruna Gröninga. V tem času je bilo zapisanih nekaj tisoč poročil o uspehu, ki so jih zdravniki skupine MWF skrbno preverili in dokumentirali z medicinskimi izvidi, pridobljenimi od neodvisnih zdravnikov. Po vzoru Bruna Gröninga v Krogu prijateljev ne potekajo nikakršna medicinska svetovanja, pregledi ali zdravljenja.

Krog prijateljev Bruna Gröninga je zasebna interesna skupnost. Pripadnost Krogu prijateljev Bruna Gröninga posameznika ne zavezuje niti pravno-finančno niti versko, saj lahko Krog v vsakem trenutku zapusti, kar se lahko primerja z dobrim, zasebnim prijateljstvom. Na srečanjih prijatelji govorijo o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti in izmenjujejo praktične izkušnje, pridobljene z učenjem Bruna Gröninga. Udeležba na teh srečanjih, ki so praviloma enkrat na tri tedne, je prostovoljna in brezplačna. Svobodna volja je pomembna osnova in temeljno vodilo učenja Bruna Gröninga.

Maja 2013 je Krog prijateljev prejel mednarodno nagrado “Peace Pole”, glej: https://www.bruno-groening.org/sl/krog-prijateljev/aktualno/priznanje-za-mir.

Vstopnina: Ni

Vstopnice

 

GALERIJA ALGA Kristanov trg 1, 6310 Izola
e
galerija@center-izola.si
m +386 (0)51 394 133

Ponedeljek – petek:
od ponedeljka do petka: 10.00 – 12.00
ponedeljek, torek, četrtek in petek: 17.00 -19.00
sreda: 17.00 – 20.00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

 

Art kino ODEON Izola
Ulica prekomorskih brigad 4, 6310 Izola
e info@odeon.si
m +386 (0)51 396 283
Pol ure pred projekcijo
Julij, avgust: zaprto

KULTURNI DOM IZOLA
Ulica oktobrske revolucije 1, 6310 Izola
Prodaja vstopnic uro pred začetkom predstave

Prijavite se na E-obvestila in bodite tako na tekočem z dogajanjem.

Prijavi se zdaj

PRIJAVA NA E-OBVESTILA

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji prejemanja E-obvestil.

×

HVALA

Vaša prijava je bila uspešna.

×