MESEČNIK .pdf
Sreda, 16. december 2015 ob 17.00, Kulturni dom Izola
GLEDALIŠKO-GLASBENO-PLESNI POPOLDAN / Predstava za otroke

Gledališče Steps, Šola Cirque, Plesni studio L A I

 

O NASTOPAJOČIH

Gledališče STEPS Izola ima za seboj že več kot 30 let nepretrganega delovanja in ustvarjanja predvsem na področju gledališke in glasbene umetnosti. Vključuje otroke, srednješolce, študente in odrasle.

Vsako leto pripravi predstave za otroke in odrasle ter več priložnostnih nastopov. Gostovalo je v številnih krajih, nastopilo na festivalih ter prejelo veliko nagrad in  priznanj, med katerimi najbolj ceni: republiško nagrado za izjemne dosežke ZLATA PTICA, nagrado festivala BRAMS, Zlati grb Občine Izola ter Zlate Linhartove značke za režijo in igralske dosežke.

Med največje uspehe pa Gledališče STEPS Izola šteje, da neprekinjeno deluje več kot 30 let, da je v teh letih vključilo ogromno mladih in jim omogočilo kreativen razvoj, da je ustvarilo številne nepozabne gledališke trenutke in dogodke, zaznamovalo čas in ljudi ter spodbudilo nastajanje novih gledaliških skupin.

Skupino vodi Zvonka Radojevič.

 

Plesni studio L A I – studio za sodobni ples, plesne delavnice in odrsko produkcijo združuje ljubitelje in ustvarjalce sodobne scenske umetnosti. Tudi LAI  že več kot 30 let goji sodobni ples v mestu Izola in na slovenski Obali. Predstavlja  tradicijo sodobnega plesa, ter permanentno izgradnjo plesalk in plesalcev.

Plesne delavnice potekajo na različnih starostnih stopnjah vse od malčkov preko mladih do odraslih. Pedagoško – ustvarjalno delo temelji na razvijanju znanj in ljubezni do umetniškega plesa. V programih studia vedno najdemo izobraževanja v različnih plesnih tehnikah, gibalno-ustvarjalnih delavnicah in na področju koreografskega raziskovanja.

LAI redno pripravlja odrske produkcije na katerih je gib, ki ga postavi pred občinstvo, vedno vez med ustvarjalnostjo, učenjem, izrazom in umetnostjo.

Ustanoviteljica  in umetniški vodja studia je koreografinja Lilijana Ujčič.

 

Šola CIRQUE je najmlajša, deluje peto leto pod mentorstvom pevke in flavtistke Lee Sirk, ki je širši javnosti najbolj znana po nastopih v priljubljeni televizijski oddaji Moja Slovenija.

Trenutno je v program petja, flavte in klavirja za nižje razrede Šole Cirque vključenih 17 učencev vseh starosti. Cilj šole je seznaniti otroke z glasbo in glasbili ter jih izobraziti v spoštovanju do glasbe to te mere, da jo sami ustvarjajo tudi med vsakodnevnimi opravili in pri tem spoznavajo, kako pomembna je za našo dušo in srce.

Učenka Šole Cirque Kristina Čok je prejela že več nagrad, gledali pa smo jo tudi v Razredu talentov na Planet TV.

 

Org.:  JSKD OI Izola, CKŠP Izola

 

Vabljeni, vstopnine ni!

KOLEDAR
< december 2023 >
POTOSRČEPESONE
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Poglej vse prireditve
Vstopnice

 

GALERIJA ALGA Kristanov trg 1, 6310 Izola
e
galerija@center-izola.si
m +386 (0)51 394 133
ponedeljek – petek: 10.00 – 12.00 in 16.00 – 18.00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Art kino ODEON Izola
Ulica prekomorskih brigad 4, 6310 Izola
e info@odeon.si
m +386 (0)51 396 283
Pol ure pred projekcijo
Julij, avgust: zaprto

KULTURNI DOM IZOLA
Ulica oktobrske revolucije 1, 6310 Izola
Prodaja vstopnic uro pred začetkom predstave

Prijavite se na E-obvestila in bodite tako na tekočem z dogajanjem.

Prijavi se zdaj

PRIJAVA NA E-OBVESTILA

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji prejemanja E-obvestil.

×

HVALA

Vaša prijava je bila uspešna.

×